trešdiena, 2012. gada 5. decembris

Uzmini nu! Kas tas ir?


A T R I S I N Ā J U M S

Andū bij vistuvāk. Patiesībā pareizi atbildēja :)
Auglis tas ir ābols!
Tak salasījos internetā, cik ātri, vienkārši un brīnumviegli ir tikt pie ārkārtīgi skaistas, dekoratīvas un garšīgas ņammas. Tik paņem ābolu, sašķēlē, novāri cukursīrupā, satin mīklā, cep un viss ir gatavs!
Īzī pīzī - aizņemot vien nieka 20 minūtes!
MUĻĶĪBAS!!!
Kas par meliem! (iespējams esmu tizla un neveikla!)
Kas par ņemtni! Kamēr ābolu tai sīrupā novāra, kamēr šo dzesina, tad tā tīšana, viss šļūk un brūk, man pagāja vismaz stunda, ja ne ilgāk...
Rezultāts garšīgs, smuks, bet noteikti ne tās noņemšanās vērts - tad labāk cepu ābolu pīrādziņus klasiskos...
Ā - tas sarkanums radās no tā, ka to vārīšanu veicu grenadīna sīrupā - tak vēl, ja cukursīrupu gatavotu, vēl ilgāk laiks paietu...

10 comments:

  1. Kaut kā sacepināts radinieks :D

    AtbildētDzēst
  2. No kaut kāda augļa sagrieztas šķēļītes saliktas uz kārtainās mīkla sun satītas rozītes. nekādi gan nevaru izdomāt, kuram auglim ir sarkans viducis...

    AtbildētDzēst
  3. Zaķis domā, ka tas ir šķinķis! :)
    Bet zinu, ka Zaķis kļūdās :)

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti cerēju, ka kāds pateiks - lasis!

    AtbildētDzēst
  5. Tu visus esi vedis maldināšanā ar Grenadīna sīrupu :)

    AtbildētDzēst
  6. Struktūra nav pareiza priekš laša :) Lai gan krāsa uz to pusi velk :D Man jau bija aizdomas, ka tā brīnumveglā recepte ir kaut kas kašmarīgs - iesaku pamēģināt abolu "cramble" jeb latviski runājot drupačābolus, es lieku drusku drupaču apakšā, tad āboli sagriezti sajaukti ar drusku kanēli un pa virsu atkal drupačas. Viegli, patiesi ātri un baigi ņammīgi, dēļ tām apakšas drupačām rodas smilšu mīklas efekts un pat diezgan labi turas, kopā, ja cep lielā pannā, bet var arī izvirst ar maziem individuāliem trauciņiem un pilnīgai laimei uzsēdināt trauciņā saldējuma bumbu siltam drupačābolam:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mhm - tā var arī no smilšu mīklas taisīt groziņus :)
      Jautājums tik, kur lai garšīgu sladējumu ņem. Tas, kas nopērkams, ir vienkārši šausmīgs :(
      Ā, te bij nopirkts viens tipa mājās gatavots - par 6 Ls litrā, vot tas bij gards :)

      Dzēst
    2. Man krambļiem saldējumu neprasās, tā ka mierīgi var mēģināt iztikt bez.

      Dzēst